New and improved: Benella.nl!

Na dagenlang zwoegen is het dan eindelijk zover! Mijn nieuwe website is live! Benella heeft een metamorfose gehad en ik ben ontzettend trots op het eindresultaat! Wat vinden jullie ervan? Tips zijn natuurlijk van harte welkom!

Nu de site wat meer mogelijkheden heeft kan ik veel gemakkelijker een mooie nieuwe blog maken en …. *tromgeroffel* …. Videos plaatsen! Ik heb, zoals eerder geschreven, al een klein filmpje geplaatst op mijn nieuwe verse YouTube kanaal, die zal ik hieronder ook plaatsen.

Mijn allereerste video is een simpele lifehack die ik zelf vaak gebruik in de keuken (de mosterd haperde even, haha!)

Je kunt je abonneren op mijn kanaal, zou ik heel leuk vinden!

Tot de volgende post!

This article has 4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.