Review: OPI Cosmo-Not Tonight Honey

Mijn allereerste nagellak review! Ik lees (kijk) deze artikelen ook altijd graag bij anderen, dus nu ik een nieuwe nagellak heb geprobeerd deel ik die dan ook graag. Kijk mee!

OPI Cosmo-Not Tonight Honey

Normaal gesproken zoek ik eerst een paar swatches online voordat ik een nieuwe nagellak koop. Ik wil namelijk weten hoe het eruit ziet op een echte nagel, in hoeveel laagjes hij dekt (OCW?) en of hij lekker lakt. Ja, het komt nogal precies met nagellak. Toch heb ik deze gekocht zonder eerst op onderzoek uit te gaan, een impulsaankoop. Was het een goeie keuze? Dat zal ik hieronder laten zien.

OPI Cosmo not tonight honey
Mooi flesje en een lekkere grote dop die makkelijk vast te houden is.

Onderkant Cosmo not tonight honey
De namen van OPI lakjes zijn altijd erg origineel.

swatch Cosmo not tonight honey

En zo ziet hij er dus uit op een echte nagel, niet slecht! Ik vind hem mooi, subtiel en stijlvol. Het is helaas geen One Coat Wonder, op de foto heb ik twee laagjes OPI Cosmo-Not Tonight Honey op, maar eigenlijk had daar nog wel een derde laagje bij gekund. Als topcoat heb ik Essie Good To Go gebruikt, die droogt snel en geeft een mooie glans. Ook nagellak die niet glanst kun je hiermee laten shinen als een diamant. De foto’s zijn gemaakt in daglicht, zonder flits en ze zijn niet bewerkt. What you see is what you get!

Hij lakt wel makkelijk, maar omdat het een metallic glans heeft krijg je wel een beetje een streepjes-effect. Als je netjes in rechte stroken lakt, hoeft dit geen probleem te zijn.

Het duurde niet lang voordat hij droog was, het voelde al snel hard aan. Sommige nagellak blijft nog lang zacht, waardoor je snel een deuk oploopt als je ergens tegenaan stoot met je nagel en dat is zonde van de moeite.

Rapportcijfer

Flesje: 10
Aanbrengen: 6
Dekking: 6
Droogtijd: 8
Look: 9

Eindcijfer: 7,8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.