Review: Persoonlijk voorleesboek (+ korting!)

Het kwam laatst zomaar voorbij op mijn Facebook timeline; een magisch gepersonaliseerd voorleesboek met de naam van je kind erin verwerkt. Wat een leuk idee, ik ging gauw even kijken.

Op de website www.lostmy.name kun je meteen de gewenste naam invullen, jongen of meisje aanklikken en het boek wordt digitaal gemaakt waarna je het direct kunt doorbladeren. Ik werd helemaal opgeslokt in het verhaal, wat is het leuk geschreven en ook heel origineel. Vol met magische belevenissen die rijmend worden verteld.

Ik was zo enthousiast dat ik het niet kon laten om het boek te bestellen voor onze zoon. Helaas is de levertijd wat aan de lange kant, namelijk ruim twee weken. Echter na een week lag die van ons ineens al op de mat, een leuke verassing!

Te moeilijk?

Ik heb een aantal reacties gelezen op Facebook van mensen die vonden dat er te veel moeilijke woorden worden gebruikt, maar ik vind het juist heel slim om deze woorden te gebruiken. Je kind leert ze vanzelf en als ze er eerst nog te jong voor zijn is het ook geen probleem, het verhaal is dan nog steeds goed te volgen. Voorlezen is zelfs bij de allerkleinsten een fijne bezigheid en voor baby’s zijn immers alle woorden nog moeilijk, het komt vanzelf.

Een greep uit de wellicht wat moeilijkere woorden, hou je vast!

collage7

Omdat ik nieuwsgierig was naar de andere verhaallijnen heb ik zonet ook even mijn eigen naam ingevuld en nu natuurlijk “meisje” aangeklikt. Het verhaal begint en eindigt dan hetzelfde, maar het middenstuk is anders. Die bestaat namelijk uit een zoektocht naar de naam, waarbij je steeds een nieuwe letter kado krijgt. Twee letters uit mijn naam komen ook voor in de naam van mijn zoon, dus die twee “hoofdstukjes” kende ik al. De rest was nieuw en net zo leuk en grappig geschreven als de stukjes in ons boek, echt een slim concept! Wil je meer weten over de mensen achter deze originele voorleesboeken, lees het hier!

Dat het geen hardcover is vind ik het enige nadeel, maar ik las op de site dat daar aan gewerkt wordt.

DSC_0223

Je kunt ook een zelf geschreven voorwoord toevoegen aan het boek, zo zal de ontvanger nooit vergeten van wie dit kado kwam! Maak er iets moois van, het is de eerste tekst die je ziet als je het boek openklapt.

Ook een boek bestellen met korting?

Een boek kost € 23,99, dit is inclusief wereldwijde verzending. Bij mijn bestelling kreeg ik drie kaartjes met daarop een code voor 15 % korting, yey! Wil je ook een boek bestellen, maar dan voor slechts 85 % van de normale prijs, ik deel mijn kortingscodes graag met jullie. Denk eraan dat je wel een creditcard nodig hebt om te kunnen bestellen.

DSC_0221

De eerste drie belangstellenden die hieronder een reactie achterlaten krijgen van mij een kortingscode toegestuurd. Wees er snel bij :)

Als je geen boek wilt bestellen mag je natuurlijk ook een reactie achterlaten, ik ben blij met alle reacties.

Veel plezier met voorlezen!

This article has 11 comments

  1. Wat ontzettend leuk zeg! Wat betreft de moeilijke woorden ben ik het met je eens dat kinderen die snel genoeg doorhebben. Wel erg jammer van de kaft, dat houdt mij nu nog wel tegen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.