Shoplog voor mijn zoon

Gisteren heb ik geshopt voor mijn zoon, ik ben heel blij met de aankopen dus ik wil ze graag laten zien. Ik neem jullie mee op onze shopping trip!

HarbourKidz

We gingen eerst naar het Groningse Reitdiephaven, daar zit een kinderkledingwinkel voor kids van 0 tot 12 jaar. Het heet HarbourKidz en ik kende het van de flyers in de plaatselijke “blije dozen” die ik kreeg tijdens mijn zwangerschap. Ondanks mijn positieve indruk was ik er nog niet eerder geweest, tot gisteren.

Het is momenteel uitverkoop en dat betekent, meer korting naarmate je meer koopt, dat spreekt me wel aan! Ze hebben naast kleding ook accessoires (tassen, zonnebrillen, slippers, riemen, petten, etc.) en kadootjes. De winkel is ruim, er zijn paskamers en er staat een grote tafel in het midden waar de shoppende ouders even kunnen uitrusten met een kopje koffie. We waren nog maar net van huis dus uitrusten was nog niet nodig, maar toch fijn dat het kan.

Cruisend door de rekken (die netjes op maat gesorteerd zijn) hebben we deze drie shirts uitgezocht. Met korting dus, 20% op het eerste artikel, 30% op het tweede artikel en wel 40% korting op het derde artikel.


(Merken: Vingino, Feetje & Blue Seven)

Prénatal

Daarna zijn we nog even doorgereden naar Prénatal, daar shopten we deze items.

Een antilek-beker van Mepal, die schijnt écht niet te lekken en de eerste test heeft hij goed doorstaan. Daaronder een nieuwe babydoekjes-dispenser, want de oude is gesloopt door onze kleine sloper (weer wat geleerd, niet mee laten spelen!). Een Buddy Cold Pack om te bewaren in de koelkast voor als je kind zich heeft gestoten en je wilt koelen om zwelling te voorkomen (in de vorm van een ambulance, hoe leuk?!) en twee kartonnen boekjes. Deze boekjes zijn momenteel een groot succes bij onze zoon, hij “leest” ze graag zelf, er is niks leuker dan bladzijdes omslaan! De linker (Raad eens hoeveel ik van je hou) hebben we ook in het groot, maar ik heb gemerkt dat een klein boekje makkelijker voorleest.

Ook hier hebben we nog een leuke outfit gescoord, weer in de aanbieding!


(Merken: shirt Name It – broek Prénatal)

Een oprolbroek, handig op het strand in de branding (ja, ik zie ons al lopen). Het shirtje is van een hele fijne rekbare stof, de V-hals vind ik ook erg leuk.

De foto’s heb ik gemaakt op ons verse nieuwe kunstgras in de nieuwe tuin, lijkt net echt toch?

Welk kledingstuk uit deze shoplog vind je het leukst? En bij welke winkels shop jij graag voor kinderkleding? Deel het hieronder in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.