Testmoeder / testvader gezocht!

Het organiseren van een speurtocht voor een kinderfeestje is niet nieuw; toen ik klein was waren er al creatieve vaders en moeders die dit helemaal zelf deden. Van het bedenken van het verhaal tot het maken en ophangen van de aanwijzingen. Een hele klus, maar dan heb je ook wat!

Kinderen vinden het superleuk om in de straat of wijk op avontuur te gaan, maar omdat niet iedereen zo creatief is om dit allemaal zelf te bedenken, heeft Zalunira.net de oplossing bedacht. Je kunt een kant-en-klare speurtocht downloaden en printen, inclusief diploma’s als beloning voor de kinderen aan het einde van het spel. Zelf zeggen ze het volgende over hun spellen:

“Onze spellen zijn opgebouwd volgens een origineel concept vol intriges, het zoeken naar aanwijzingen, het oplossen van raadsels en het uitvoeren van sportieve uitdagingen. Al onze activiteiten zijn speels en educatief tegelijk en perfect voor kleine kinderen die nog niet kunnen lezen maar ook voor grotere kinderen die verzot zijn op mysteries. Elk spel bestaat uit een origineel avontuur waarbij kinderen aan de hand van raadsels een speurtocht naar een schat houden.”

Onze zoon is pas 1 jaar oud, dus het zal nog wel een paar jaar duren voordat we hem op speurtocht door de wijk gaan sturen, daarom ben ik op zoek naar een testmoeder of -vader!

vader

Het profiel

Heb je een kind tussen de 4 en 12 jaar die bijna jarig is en dol is op speurtochten? Lijkt het je leuk om een printklare speurtocht te gebruiken voor het verjaardagsfeestje? Ben je bereid om een review aan te leveren met een aantal foto’s? De kinderen hoeven uiteraard niet herkenbaar in beeld. Laat dan in een reactie onder dit bericht achter waarom je graag mee wilt doen en wanneer je kind jarig is. De review zal ik uiteindelijk op dit blog plaatsen, zodat iedereen kan lezen en zien hoe het is bevallen. testmoeder

jongen spelen

Delen maar!

Ken je iemand met een bijna jarig kind tussen de 4 en 12 jaar? Stuur ze naar mijn site of deel dit bericht via social media met één van de deelknoppen hieronder, of allemaal!

Reageren om mee te doen kan tot en met zondag 4 oktober aanstaande. Ik zal per e-mail contact opnemen met de winnaar.

This article has 2 comments

  1. Hoi,
    Onze zoon wordt in november 5 en wil heel graag een speurtocht op zijn feestje. Ik ben echter zelf niet heel creatief en heb vooral, als werkende moeder die ook nog een studie doet, weinig tijd. Ik zou het dus erg leuk vinden om het concept te testen en daar een recensie bij te schrijven en ook nog eens mijn zoon blij te maken!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge