Tip voor Moederdag: MI BIBI

Een tijdje geleden heb ik via Mi BIBI een persoonlijke armband besteld en daar ben ik nog steeds zo blij mee! Omdat ik graag dingen deel waar ik enthousiast over ben, vandaag een artikel over deze webshop en mijn armband.

Via facebook kwam ik terecht op de site van Bianca, het gezicht achter MI BIBI. Haar concept was nieuw voor mij, maar als moeder sprak het me natuurlijk meteen aan. Via haar site kun je namelijk een sieraad laten maken met een foto van je kind erin! Naast een foto kun je nog meer “sliders” toevoegen, zoals ééntje met tekst en/of een kleurtje dat er leuk bij past.

Nadat ik mijn bestelling online heb geplaatst hebben we wat mailcontact gehad over het gewenste design voor de foto en de tekst. Toen het helemaal naar wens was ging Bianca aan de slag en een paar dagen later lag mijn persoonlijke sieraad op de mat. Als ik hem draag krijg ik er veel complimentjes over, geen wonder toch?

image-26-04-15-1209

Ik heb gekozen voor een witte slider, een zwart-wit foto van onze zoon en dan de tekst van het geboortekaartje op de laatste slider. De kleur en het materiaal van het bandje kun je ook kiezen, ik ging voor zwart suède.

Inmiddels is het assortiment nog groter gegroeid en kun je allerlei sieraden en sleutelhangers bestellen via de site. Het verhaal achter de site vind ik ook erg leuk, gewoon een creatieve meid met een goed idee wat begon als hobby en steeds meer klanten aantrok. Een hoge gunfactor voor deze jonge ondernemer!

Met moederdag in aantocht vind ik dit een goede kado-tip. Je kunt niet alleen je kind kwijt in één van de sliders, maar ook je hond, kat of paard past erin! Mooi om je dierbaren altijd bij je te kunnen dragen. Bestel voor 1 mei aanstaande en je hebt het sieraad nog voor Moederdag in huis.

Bronnen: www.mibibi.nl en de facebook-pagina van MI BIBI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.