TOMS schoenen met een goed doel

In 2013 is de liefde ontstaan. We waren op vakantie in Amerika en op Key West (Florida) zag ik ze voor het eerst. Ze liepen zomaar voorbij en trokken meteen mijn aandacht. Even later zag ik ze weer, een andere kleur, een ander printje. Ik wilde weten: “wat zijn dit voor schoenen en waar kan ik ze kopen?”. Mijn vraag werd al snel beantwoord, want bijna elke kleding- en schoenenwinkel op het eiland verkocht ze, gelukkig! Ik koos een zandkleurig paar met een versierde rand, helemaal in mijn nopjes met mijn eigen paar TOMS, kijk deze!

 

Toms 2013

One for One

Als je een paar TOMS schoenen koopt, geeft TOMS ook een paar schoenen aan een arm kind ergens op de wereld. Op deze manier steun je hun goede doel én je hebt zelf een mooi paar schoenen. Dat loopt extra lekker!

Buiten deze One for One actie met schoenen hebben ze nog veel meer opgezet. Zo geven ze schoon water bij aankoop van hun koffie, oogzorg of een bril bij aankoop van hun zonnebrillen en dragen ze bij aan een veilige bevalling voor vrouwen in arme landen bij aankoop van hun tassen. Op hun website staan alle acties, verhalen en filmpjes, ga naar www.shoptoms.nl/wat-wij-geven.

En dan nu de aanleiding van dit artikel, mijn nieuwste paar TOMS. Ik ben er ontzettend blij mee!

toms schoenen
Style: Woman Avalon Sneaker in de kleur Black Tribal Woven.

 

TOMS schoenen achterkant
De achterkant met het logo, zoals je in deze close up kunt zien is de afwerking heel netjes. Ze zijn
bijna volledig van stof, alleen de zool is van rubber.

 

TOMS schoenen binnenkant
Mooi gebaar!

 

Het moge duidelijk zijn, ik ben groot fan van TOMS. Ze zitten heerlijk én ze zijn goed te combineren met verschillende kledingstukken. Ik draag ze onder jurkjes, rokjes, skinny jeans, korte broeken, het kan allemaal! Ze zijn te koop in sommige kleding- en schoenenwinkels, maar natuurlijk ook online via www.shoptoms.nl.

Tassen

De TOMS tassen zijn ook prachtig, in mooie prints en veel verschillende soorten van groot tot klein. Ik zag tijdens mijn research voor dit artikel dit mooie exemplaar en ik krijg hem sindsdien niet meer uit m’n hoofd. Hij gaat zeker op m’n verlanglijstje!

Tas TOMS
Magenta Ikat Mix City Tote

Als je deze tas koopt (of een andere uit hun mooie collectie) dan help je automatisch een moeder ergens ter wereld om op een veilige manier te bevallen. TOMS geeft ze een soort kraampakket met de hulpmiddelen die nodig zijn voor moeder en baby. Dan kun je het toch bijna niet maken om er niet één te kopen?! ;)

Kende je het merk TOMS al of zie je het nu voor het eerst? Wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd naar de reacties.

Bron: www.shoptoms.nl

This article has 1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.