Vacature: lezers gezocht (m/v)

Over de werkplek:

Voor een net nieuw gestart blog zoek ik een aantal enthousiaste lezers (m/v). De blog is gestart door een enthousiasteling die zelf al jaren fan is van blogs en vlogs. De onderwerpen die aan bod komen zijn divers, eigenlijk schrijf ik over alles wat ik leuk vind en dat is nogal wat! Ik zal regelmatig reviews schrijven, omdat dit precies is wat ik zelf leuk vind om te lezen. Voordat ik iets koop zoek ik altijd eerst reviews op, het liefst meerdere! Ook zal ik schrijven over dingen die ik wil aanraden aan anderen, omdat ze mij zo goed bevallen. Tips om het leven wat makkelijker te maken, lifehacks, en leuke dingen die ik ontdek.

vacature plaatje

Functie-eisen:

Je bent tussen de 5 en 85 jaar oud, je hebt de beschikking over een internetverbinding en je kunt lezen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het lezen van blogs, maar dat is wel een pré. Je hebt een open mind en bent aardig voor je collega-lezers.

Functieomschrijving:

Het lezen van dit fantastische blog, reageren als je daar zin in hebt (via social media of per e-mail) en even een momentje ontspannen terwijl je iets leuks leest. Like what you read? Vertel het je vrienden, je buren, collega’s, aan wie het maar wil horen want ik vind het leuk om zoveel mogelijk mensen te vermaken met mijn posts.

Salaris:

Je ontvangt geen salaris, het is geheel op vrijwillige basis. Je kunt er wel een goed gevoel of goed advies aan overhouden! :)

Voldoe je aan de functie-eisen en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als lezer? Aarzel dan niet en kom elke paar dagen terug om weer een vers nieuw artikel te lezen! Vragen over deze vacature kun je stellen via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.