Youtube, who to follow

Als ik de kans krijg kijk ik het liefst dagelijks even een leuk filmpje op YouTube. Ik heb inmiddels een mooie lijst met kanalen die ik volg en een paar daarvan wil ik in deze post even uitlichten! Ze zijn gewoon zo leuk en inspirerend, dat ik het iedereen gun om deze kanalen te kennen.

Als eerste, hoe kan het ook anders, de Shaytards! De allerbekendste daily vloggers familie van de wereld! Ze hebben 3,2 miljoen (!) volgers en dit aantal groeit nog steeds. In 2009 zijn ze begonnen om dagelijks een vlog online te gooien en daarmee gaven ze de hele wereld een kijkje in hun leven en gezin. Zoveel jaren verder en inmiddels 5 heerlijke kids die ongelofelijk zelfstandig zijn voor hun leeftijd (geen wonder met zoveel broers en zussen) Sinds een tijdje komt er niet meer elke dag een vlog online, maar nog wel genoeg om regelmatig even mee te kijken in hun bijzondere leven. Verwacht veel humor!

Het tweede kanaal die ik graag wil delen is Wrapyouinlove. Dit kanaal staat vol met hele duidelijke filmpjes met instructies voor het knopen van draagdoeken, handige trucjes voor draagzakken en nog veel meer leuke draagtips! Zeker de moeite waard voor iedereen die zijn kind al draagt, of dat wil gaan doen.

En dan, de SacconeJolys! Nog zo’n leuke vlog-familie! Vader, moeder, dochter en zoon. Ze komen uit Ierland maar wonen sinds kort dichtbij Londen. Gewoon grappig, lieve familie-momentjes en als je van bakken houdt; volg moeders op haar eigen kanaal (Anna Sacone) en geniet van bakfilmpjes met de kleine Emilia als sidekick. Te schattig!

Daily Bumps, ook niet te missen! Dit kanaal laat het leven van Bryan, Missy en Oliver zien. Ze wonen in sunny Southern California en daar is het leven mooi! Missy is zwanger van nummer twee dus ook dat kun je op de voet volgen!

Tot slot deel ik graag nog een culinair kanaal, namelijk How to cook that. Hier kun je de meest prachtige taartjes, bonbons en toetjes leren maken. Maar ook bijvoorbeeld een levensechte, maar super mega gigantische kitkat-reep! Wow! Ga zelf maar eens kijken en verbaas je over al het moois! Bijna zonde om op te eten… Bijna.

Dit waren maar een paar van mijn favoriete YouTube kanalen, want als ik ze allemaal moest opschrijven werd dit artikel veel te lang, dus dat doen we maar niet. Hebben jullie nog leuke YouTube tips? Deel ze hieronder!

Happy watching!

PS: Update, ik zit nu zelf ook op YouTube, klik hier voor mijn kanaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.