Zonnebril met vleugels graag!

Al jaren was ik op zoek naar een mooie zonnebril die past op mijn uitstekende wangen. En dan bedoel ik niet dat ze zó fantastisch zijn, ze steken echt uit. Blijkbaar verder dan bij de meeste mensen, want een zonnebril past bij mij vaak niet goed. De bril rust op mijn wangen en als ik lach, dan is het helemaal grappig, want dan tillen mijn uitstekende wangen de bril omhoog. Zet ik de bril af, dan zie je de afdruk van de bril in mijn wangen gedrukt. Oké, het probleem is duidelijk geloof ik..

Nu was ik laatst bij Eye Wish naar zonnebrillen aan het kijken, op zoek naar een bril die mijn wangen met rust laat. Een aardige dame bood haar hulp aan, dus ik legde mijn “probleem” uit. Wat blijkt, er is gewoon een simpele oplossing voor! Op de zonnebril die ik had uitgekozen konden namelijk neusvleugels gezet worden, zodat de bril net iets verder van je gezicht af staat. Ideaal! Het plaatsen van de vleugels kost niks extra’s en het lijkt alsof ze er gewoon op horen. Hieronder mijn custom-made Ray Ban zonnebril!
 
Ray Ban met vleugels
 
Zonnebril Ray Ban
Model: Andy in de kleur Matt BrownMisschien zijn er onder mijn lezers ook mensen met uitstekende wangen en kan ik zo iemand helpen met mijn ervaring. Delen mag!

This article has 2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.